Goda råd kring fasader

När det gäller fasader, så finns det ju idag många sätt att göra dessa på samt att de kommer i en mängd material. Om du är ska byta fasad eller om du ska bestämma fasad för en ny byggnad, då är vårt goda råd till dig att anlita en fasadkonsult från Plat Konsult. Det som detta företag är allra bäst på, det är plåtfasader. Dock är det så att de vanligaste fasadmaterialen idag, det är tegel, puts och trä. Alla typer av fasader har så klart sina egna fördelar och nackdelar. Att kunna prata med en konsult om vad för slags material och vad för slags fasad du ska satsa på är inte fel.

Använd dig av en bra fasadkonsult

Oavsett om du är privatperson eller har ett företag, så kan du välja att anlita en fasadkonsult från Plat Konsult. Deras konsult är specialiserad och har hög kompetens inom olika fasader och material. Bland annat då puts, murverk och tegel. Kanske du har funderat på just detta med att använda plåt som fasad? Även om detta material förknippas mest med tak så är det ett bra material som även fungerar att ha på fasader. Antingen tillsammans med andra material, eller helt på egen hand. Det är inte fel att få goda råd av en person som har all den erfarenhet och kompetens som du själv kanske inte har.

Bra konsulttjänster inom tak och fasad

Hos Roslagens plåtkonsult kan du hitta en mängd bra tjänster. Bland annat erbjuder de konsultationer och rådgivning kring tak och fasader. Bland annat kan du få hjälp med att välja material, granskning av ritningar och beskrivningar och tips om underhåll. De kan även hjälpa dig att välja entreprenör samt att de kan sköta upphandlingen.

Hos Roslagens plåtkonsult kan du även hitta tjänster som entreprenadbesiktningar, statusbesiktningar, undersökning, kontroller, projekt och byggledning och mycket mer.