Högkvalitativa och säkra redskap

Se alltid till att du använder dig av högkvalitativa redskap när du är i gång med ett byggprojekt – vare sig du arbetar professionellt eller om du bygger som privatperson.

Trappor med eller utan plattform

I verkstäder och inom industrin, till exempel, är trappor av olika slag nödvändiga för att ett säkert arbete ska kunna utföras. Du hittar dem i en mängd olika utföranden, som trappa med plattform, trappa utan plattform och även höj- och justerbara trappor.
När du ska investera i en trappa med plattform finner du dem med 45 graders lutning och du kan välja mellan fyra steg upp till arton steg. Om du i stället är på jakt efter en trappa utan plattform finns de i 60 graders samt 45 graders lutning. Även här kan du välja mellan fyra och arton steg.

Justerbara trappor
En industriell trappa med justerbar lutning innebär att trappan går att använda till olika höjder medan trappan är horisontell. Du kan vara trygg med att trappan är säker och stabil, då den är fäst med konsoler.
Trappan har en mängd fördelar. Den är praktisk eftersom den justerbara lutningen gör att den kan användas till olika plattformshöjder. Trappan håller sig snygg länge då den är gjord i aluminium, vilket är ett material som inte rostar. Aluminiumprofilerna är svetsade, bultade och nitade ihop, vilket gör att du får en oerhört tålig trappa som du kommer att kunna använda i tuffa miljöer under många år framöver. Vidare är den, som tidigare nämnts, stabil och säker då den fästs med fäste. Den justerbara trappan fångar in ytterligare pluspoäng då den väger lite och är väldigt enkel att montera. Väl värt att tänka på är att en trappa i stål väger cirka tre gånger så mycket och är betydligt krångligare att montera ihop, än en trappa i aluminium. Sist, men absolut inte minst – den har dessutom halkfria steg.