Stockholmsvit rusta

Väggfärg Nyans 2,5 l Antique White Närmaste NCS-kod – Rusta

Väggfärg Nyans 2,5 l Antique White Närmaste NCS-kod: S0502-Y – DIY – Rusta.com

Nyans väggfärg ger en sidenmatt yta och är framtagen av ledande färgsättare. Svanenmärkt och luktsvag färg som fyller ut bra med god täckförmåga.

Nyans väggfärg ger en sidenmatt yta och är framtagen av ledande färgsättare. Svanenmärkt och luktsvag färg som fyller ut bra med god täckförmåga. Baserad på PVA latex vilket ger en mer skvättfri målning och harmonisk ytstruktur. Glanstal 7. 9,1 liter finns i färgen White. 2,5 liter finns i flera kulörer.

Så väljer du rätt kulör – Rusta

Rusta – Så väljer du rätt kulör

Obrutna färger i vitt, går ofta åt det kallare hållet, medan eggshell, eller Stockholmsvit, är bruten åt det gulare och varmare hållet.

Måla om hemma med Rustas högkvalitativa färg. Fräsch vit väggfärg eller en spännande kulör? Så hittar du rätta nyansen för ditt sovrum och andra rum!

Inomhusfärg – Rusta

Inomhusfärg – Rusta

Köp hellre en färgburk extra. Vi har öppet köp i 30 dagar vilket gör att du kan lämna tillbaka obruten färgburk till ditt Rusta-varuhus mot uppvisande av kvitto …

Dags för en liten förändring där hemma? Ny färg på väggarna kan göra stor skillnad! Vår färg är av högsta kvalitet men till ett riktigt lågt pris!

Snickeri- och lackfärg! – Rusta

Snickeri- och lackfärg! – Rusta

Måla om dina köksluckor, skåp, lister eller möbler hemma med vattenburen snickeri- eller lackfärg från Rusta. Ge dina gamla trädetaljer nytt liv med en ny …

I vårt sortiment finner du färg av högsta kvalité perfekta för hemmaprojektet. Komplettera med lackgrund för bäst täckning. Välkommen!

Lackfärg Pro 0,68 liter Antique white Halvblank S0502-Y – Rusta

Lackfärg Pro 0,68 liter Antique white Halvblank S0502-Y – DIY – Rusta.com

Lackfärg, vattenbaserad för snickerier, möbler och lister vid ny- och ommålning inomhus. Halvblank, Glans 50 finns i 0,68 liter i flera olika kulörer samt i …

Lackfärg, vattenbaserad för snickerier, möbler och lister vid ny- och ommålning inomhus. Halvblank, Glans 50 finns i 0,68 liter i flera olika kulörer samt i 2,3 liter i White och Antique white.

Väggfärg – Rusta

Väggfärg – Rusta

Förnya hemmet snabbt och enkelt. Vi har högkvalitativa färger för alla hemmets väggar. Miljömärkta och kvalitétssäkrade med Svanen. Välkommen!

Väggfärg Nyans – Rusta

Väggfärg Nyans

Nyans väggfärg har utvecklats i samarbete med ledande färgtillverkare i Skandinavien och är en högkvalitativ och vattenbaserad PVA/latexfärg som ger en …

Frågor om färg – Rusta

Frågor om färg

Här har vi samlat era vanligaste frågor om målning och färg. Du hittar tips och råd för att lyckas med ditt målningsprojekt och även mer information om Rustas …

Att tänka på när du köper färg – Bauhaus

Att tänka på när du köper färg

NCS S 0500-N Vit färg utan det ”gula” som kan upplevas i stockholmsvit. Trenderna går åt att de svenska hemmen målas allt vitare och detta är en utav de …

Din specialist inom bygg, badrum, färg, trädgård, verkstad och belysning. Köp online med hemleverans eller hämta i varuhus.

Keywords: stockholmsvit rusta