Rusta och matcha upphandling

Uppdatering av befintligt avtal för rusta och matcha

Uppdatering av befintligt avtal för rusta och matcha – Arbetsförmedlingen

27 sep. 2022 — Vi utvecklar nu rusta och matcha genom att uppdatera tjänsten utifrån regeringens uppdrag och våra egna erfarenheter.

Vi utvecklar nu rusta och matcha genom att uppdatera tjänsten utifrån regeringens uppdrag och våra egna erfarenheter. Uppdateringen innebär att nuvarande leverantörer behöver acceptera de nya villkoren i det nya förfrågningsunderlaget för rusta och matcha. Förfrågningsunderlaget publiceras i november 2022, och de nya villkoren träder i kraft februari 2023.

Rusta och matcha – Arbetsförmedlingen

Rusta och matcha är en tjänst där Arbetsförmedlingen tillsammans med fristående aktörer hjälper arbetssökande att komma ut i arbete eller utbildning på så …

Rusta och matcha är en tjänst för arbetssökande som behöver stöd för att få jobb eller börja studera.

Rusta och Matcha – Anbud direkt

Vi säkrar er ansökan till Rusta & Matcha! Arbetsförmedlingen har som du säkert vet nyss släppt sin nya upphandling av leverantörer inom rusta och matcha (KROM).

Vad är Rusta och matcha (KROM)? Arbetsförmedlingens reform

Utöver Rusta och matcha kommer Arbetsförmedlingen att fortsätta upphandlingen av andra tjänster till stöd för arbetssökande. Exempel på andra upphandlade …

Vad är Rusta och matcha (KROM)? Det är ett resultat av Arbetsförmedlingens reform och bygger på valfrihet. Arbetssökande väljer själv leverantör!

Vässar ”Krom” med nya villkor – Upphandling24

28 sep. 2022 — Valfrihetssystemet Rusta och matcha blir kvar som ”hjä …

Valfrihetssystemet Rusta och matcha blir kvar som ”hjärtat” i svensk arbetsförmedlingen men med nya villkor som börjar gälla i februari 2023.

Upphandling: Kundval Rusta och matcha – Opic.com

Upphandling: Kundval Rusta och matcha | Arbetsförmedlingen, STOCKHOLM | Visma Commerce.

17 jan. 2020 — Kundval Rusta och matcha avser matchningstjänster där leverantören på kortast möjliga tid ska stödja deltagaren att komma till arbete eller …

Kundval Rusta och matcha avser matchningstjänster där leverantören på kortast möjliga tid ska stödja deltagaren att komma till arbete eller utbildning och på så sätt lösa sin arbetslöshetssituation.

Rusta och matcha 2 | Arbetsförmedlingen, STOCKHOLM

Upphandling: Rusta och matcha 2 | Arbetsförmedlingen, STOCKHOLM | Visma Commerce.

20 jan. 2023 — Sök bland offentliga upphandlingar i hela Sverige … Den övergripande målsättningen med tjänsten Rusta och matcha 2 är att deltagaren med …

Den övergripande målsättningen med tjänsten Rusta och matcha 2 är att deltagaren med leverantörens stöd komma till arbete eller reguljär utbildning på kortast möjliga tid och på så sätt lösa sin arbetslöshetssituation.

Kundval Rusta och matcha | Hitta LOV-uppdrag

Arbetsförmedlingen – Kundval Rusta och matcha | Hitta LOV-uppdrag

16 nov. 2022 — Upphandlingsmyndigheten erbjuder tips och hjälp för dig som ska svara på förfrågningsunderlag. Du kan också kontakta vår Frågeservice.

Manpower på nytt godkänd leverantör för matchningstjänster

10 feb. 2023 — Den nya upphandlingen av tjänsten Rusta och matcha 2 gjordes med målet att … godkänd som leverantör i Arbetsförmedlingens nya upphandling.

1. RFI Arbetsförmedlingens kundval – Rusta och matcha

1. RFI Arbetsförmedlingens kundval – Rusta och matcha – PDF Free Download

Upphandlingsdokument Upphandlande organisation Arbetsförmedlingen Malin Fredriksson Upphandling RFI Arbetsförmedlingens kundval – Rusta och matcha Af-2019/ …

Upphandlingsdokument Upphandlande organisation Arbetsförmedlingen Malin Fredriksson Upphandling RFI Arbetsförmedlingens kundval – Rusta och matcha Af-2019/ Sista anbudsdag:

Keywords: rusta och matcha upphandling