Pedalhink ikea

Pedalhinkar – IKEA

Pedalhinkar – IKEA

En pedalhink är också smidigt att ha i köket eller badrummet som kommer i flera storlekar, både stor och liten. Här finns även modeller både med lock och utan.

Pedalhinkar

MJÖSA Pedalhink, vit, 30 l – IKEA

MJÖSA Pedalhink, vit, 30 l. Lockets mjukstängande gångjärn minskar risken för att klämma fingrarna när du stänger det. Smidig att tömma och rengöra eftersom behållaren inuti går att ta bort.

Soptunnor & papperskorgar för badrum och kök – IKEA

Soptunnor & papperskorgar för badrum och kök – IKEA

Håll dina utrymmen renare med papperskorgar och soptunnor. Många olika funktioner och stilar, så du kan hitta en som inte bara är funktionell, men också snygg.

SNÄPP Pedalhink, vit, 5 l – IKEA

SNÄPP Pedalhink, vit, 5 l. Pedalhinken är enkel att flytta eftersom den har ett handtag på baksidan. Om du stoppar in kanterna på plastpåsen i handtaget på den inre behållaren så syns den inte när pedalhinken är stängd.

MJÖSA Pedalhink, mörkgrå, 30 l – IKEA

MJÖSA Pedalhink, mörkgrå, 30 l. Lockets mjukstängande gångjärn minskar risken för att klämma fingrarna när du stänger det. Smidig att tömma och rengöra eftersom behållaren inuti går att ta bort.

KNÖCKLA Pedalhink, mörkgrå, 50 l – IKEA

KNÖCKLA Pedalhink, mörkgrå, 50 l Den här mjukstängande pedalhinken i plast är inte bara ett rymligt kärl för avfall. Storleken är även perfekt om du vill sortera skrymmande saker som flaskor eller kartonger. Locket stänger sig sakta och mjukt, vilket minskar risken för att klämma fingrarna.

STABBEN Pedalhink, rostfritt stål, 20 l – IKEA

STABBEN Pedalhink, rostfritt stål, 20 l Den här mjukstängande pedalhinken i rostfritt stål har 2 innerhinkar som gör att du snyggt och enkelt kan sortera avfall eller annat med ett enkelt tryck på pedalen. Locket stänger sig sakta och mjukt, vilket minskar risken för att klämma fingrarna.

MJÖSA Pedalhink, mörkgrå, 12 l – IKEA

MJÖSA Pedalhink, mörkgrå, 12 l. Lockets mjukstängande gångjärn minskar risken för att klämma fingrarna när du stänger det. Smidig att tömma och rengöra eftersom behållaren inuti går att ta bort.

SNÖRPA Pedalhink, rostfritt stål, 12 l – IKEA

SNÖRPA Pedalhink, rostfritt stål, 12 l Den här stilrena pedalhinken är lika fin i köket som i badrummet och har ett handtag som gör den enkel flytta. Finns även i en mindre storlek – perfekt om du sorterar och vill ha flera matchande kärl. Ringen inuti döljer och håller avfallspåsen på plats.

Keywords: pedalhink ikea, ikea pedalhink