Mörbylånga ikea

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, Längd: 220 cm

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, Längd: 220 cm – IKEA

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, Längd: 220 cm. Toppskiktet i ek förstärker plankkänslan och detaljer som flytande bordsskiva och svansstångsfogar ger bordet ett hantverksutseende. Ett bord med mycket karaktär och gott om plats för familj och vänner.

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, 145 cm – IKEA

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, Längd: 145 cm – IKEA

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, Längd: 145 cm. Toppskiktet i ek och svansstångsfogarna ger bordet ett solitt hantverksuttryck. Detta bord har mycket karaktär, och eftersom det är runt finns det alltid plats för minst en kompis till.

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, Längd: 140 cm

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, Längd: 140 cm – IKEA

MÖRBYLÅNGA Bord, ekfaner brunlaserad, Längd: 140 cm. Toppskiktet i ek förstärker plankkänslan och detaljer som flytande bordsskiva och svansstångsfogar ger bordet ett hantverksutseende. Ett bord med mycket karaktär och gott om plats för familj och vänner.

MÖRBYLÅNGA / BERNHARD Bord och 4 stolar, ekfaner …

MÖRBYLÅNGA/BERNHARD Bord och 4 stolar, ekfaner brunlaserad, Mjuk vit – IKEA

MÖRBYLÅNGA/BERNHARD Bord och 4 stolar, ekfaner brunlaserad, Mjuk vit. Varje bord är unikt med varierande ådring och naturliga färgskiftningar som är en del av charmen med trä. Bra miljöval, eftersom konstruktionen med massivt trä på spånskiva är resurssnål.

MÖRBYLÅNGA Bänk, ekfaner/brunlaserad, 180 cm – IKEA

MÖRBYLÅNGA Bänk, ekfaner/brunlaserad, 180 cm Bänken har ett toppskikt av massivt trä, ett slitstarkt naturmaterial som du kan slipa och ytbehandla när det behövs. Bänkens helstavsdesign ger det ett gediget plankuttryck med genuin träkänsla. Plankuttrycket förstärks av designen på kanterna.

MÖRBYLÅNGA / ODGER Bord och 4 stolar, ekfaner … – IKEA

MÖRBYLÅNGA/ODGER Bord och 4 stolar, ekfaner brunlaserad, antracit – IKEA

MÖRBYLÅNGA/ODGER Bord och 4 stolar, ekfaner brunlaserad, antracit. Toppskiktet i massiv ek ger varje bord en unik karaktär som du kan vara stolt över och leva med länge. Plankuttrycket är ett resultat av modern produktionsteknik som kräver mindre trä.

MÖRBYLÅNGA / KARLPETTER Bord och 4 stolar, ekfaner …

MÖRBYLÅNGA / KARLPETTER Bord och 4 stolar, ekfaner brunlaserad/Gunnared mellangrå förkromad, 140×85 cm – IKEA

MÖRBYLÅNGA / KARLPETTER Bord och 4 stolar, ekfaner brunlaserad/Gunnared mellangrå förkromad, 140×85 cm Kan kompletteras med de självhäftande golvskydden FIXA för att skydda den underliggande ytan mot slitage.

MÖRBYLÅNGA / BERNHARD Bord och 6 stolar, brun/ …

MÖRBYLÅNGA/BERNHARD Bord och 6 stolar, brun, Kavat mörkbrun – IKEA

MÖRBYLÅNGA/BERNHARD Bord och 6 stolar, brun, Kavat mörkbrun. Toppskiktet i massiv ek ger varje bord en unik karaktär som du kan vara stolt över och leva med länge. Plankuttrycket är ett resultat av modern produktionsteknik som kräver mindre trä.

MÖRBYLÅNGA / KARLPETTER Bord och 6 stolar, ekfaner …

MÖRBYLÅNGA / KARLPETTER Bord och 6 stolar, ekfaner brunlaserad/Gunnared mellangrå förkromad, 220×100 cm – IKEA

MÖRBYLÅNGA / KARLPETTER Bord och 6 stolar, ekfaner brunlaserad/Gunnared mellangrå förkromad, 220×100 cm Kan kompletteras med de självhäftande golvskydden FIXA för att skydda den underliggande ytan mot slitage.

Keywords: mörbylånga ikea, ikea mörbylånga, mörbylånga bord ikea