Ikea tvålpump

Tvålpumpar & tvålkoppar – IKEA

Tvålpumpar & tvålkoppar – IKEA

Tvålpump & tvålkopp – Pumpa upp stilen i ditt badrum. Det krävs inte så mycket för att göra stor skillnad i badrummet. Ett smart knep är att fylla över flytande …

Tvålpumpar och tvålkoppar i snygg design gör handtvättningen lite roligare. Olika stilar till låga priser som passar i de flesta badrum. Beställ online.

Tvålpumpar för kök – IKEA

Tvålpumpar för kök – IKEA

Tvålpumpar för kök

EKOLN Tvålpump, mörkgrå – IKEA

EKOLN Tvålpump, mörkgrå. De mjuka, släta formerna ger ditt badrum ett nytt, fräscht uttryck. Vill du ha en koordinerad stil kan du kombinera med andra accessoarer i serien EKOLN.

SILVTJÄRN Tvålpump – IKEA

SILVTJÄRN Tvålpump Fräscha upp ditt badrum med lite bling. Den här tvålpumpen i glas med mässingspump håller utrymmet runt ditt tvättställ rent och passar fint ihop med de andra accessoarerna SILVTJÄRN. Du kan enkelt fylla tvålpumpen med din favorittvål.

VOXNAN Tvålpump, kromeffekt – IKEA

VOXNAN Tvålpump, krommönstrat – IKEA

VOXNAN Tvålpump, krommönstrat. Allt du behöver för att förvandla de där stressiga stunderna i badrummet till skön harmoni. Klassisk design kombinerad med glas och skinande kromdetaljer som skapar en lugn, enhetlig stil i ditt badrum.

RINNIG Tvålpump, grå, 450 ml – IKEA

RINNIG Tvålpump, grå – IKEA

RINNIG Tvålpump, grå. Håll snyggt på diskbänken med den här diskmedelspumpen. Den moderna, minimalistiska desigen gör den perfekt att matcha med andra produkter i samma serie.

TACKAN Tvålpump, vit – IKEA

TACKAN Tvålpump, vit. Enkel att fylla på eftersom tvålpumpen har en vid öppning.

BALUNGEN Tvålpump, förkromad – IKEA

BALUNGEN Tvålpump, förkromad. Inspirerad av fina badrum från sekelskiftet. Serien BALUNGEN är lika smart som vacker med detaljer som dolda skruvar och kromade ytor som får ditt badrum att kännas harmoniskt.

DRAGAN Tvålpump, bambu – IKEA

DRAGAN Tvålpump, bambu. Naturmaterialet bambu skapar en varm, lugn känsla som kan förvandla ett sterilt badrum till en skön oas där du vill stanna. Lådorna är lätta och smidiga att flytta till den plats där du behöver dem.

Keywords: ikea tvålpump, tvålpump ikea, tvålkopp ikea