Ikea .se

IKEA – Möbler, inredning och inspiration – IKEA

Välkommen till IKEA Sverige. Här hittar du allt inom inredning, möbler, vitvaror och inspiration. Hitta även ditt lokala IKEA varuhus eller handla online.

Se hela IKEAs sortiment & alla produkter online – IKEA

Se hela IKEAs sortiment & alla produkter online – IKEA

Bli inspirerad och hitta produkter för hemmet. Stort utbud av sängar och madrasser, soffor, garderober, matbord, förvaringssystem och köksskåp.

Möbler – Köp prisvärda möbler online eller i varuhus – IKEA

Möbler – Köp prisvärda möbler online eller i varuhus – IKEA

Brett utbud av prisvärda möbler i olika stilar, för alla säsonger. Forma ditt hem så som du vill ha det, med smarta lösningar för alla rum.

Handla på IKEA

Handla på IKEA – IKEA

Planerar du att göra ett köp på IKEA? … Besök ett IKEA varuhus … Du kan också boka ett varuhusmöte, om du vill se produkter och lösningar på plats.

Planerar du att göra ett köp på IKEA? På den här sidan hittar du all nödvändig information om hur du handlar på IKEA och vilka tjänster vi erbjuder dig i samband med ditt köp.

Kampanjer – IKEA

Här hittar du de senaste och mest aktuella kampanjerna från IKEA Sverige. Kolla in vad vi pratar om just nu och vilka ämnen som är aktuella på sociala …

Här hittar du de senaste och mest aktuella kampanjerna från IKEA Sverige. Kolla in vad vi pratar om just nu och vilka ämnen som är aktuella på sociala medier och i våra varuhus.

Sovrumsmöbler och idéer för alla stilar och budgetar – IKEA

En person i pyjamas lägger in vikta kläder på en hylla i en vit PLATSA garderob. Se PLATSA systemet …

Skapa ett sovrum du gillar, oavsett budget. Du hittar allt du behöver på IKEA, snygga sovrumsmöbler och inspirerande idéer. Besök oss i dag!

Hitta ditt IKEA varuhus

Hitta ditt IKEA varuhus – IKEA

Vi finns över hela Sverige från Malmö i söder till Haparanda i norr, nära dig. Välj ditt IKEA varuhus eller din planeringsstudio för att se öppettider, lokala …

Vi finns över hela Sverige från Malmö i söder till Haparanda i norr. Med 20 varuhus finns vi nära dig. Om inte kan du alltid handla online, vi levererar över hela landet. Välj ditt IKEA varuhus för att se öppettider, lokala aktiviteter och servicetjänster samt aktuella kampanjer och erbjudanden.

Badrum som passar din plånbok och livsstil – IKEA

En utdragen badrumslåda med flaskor och burkar på ena sidan och tvålar i GODMORGON lådor med. Se alla lådor och korgar till badrummet …

Letar du efter sätt att göra ditt badrum fräscht och funktionellt? Få allt du behöver, från duschtillbehör till kompletta badrum. Klicka för mer information.

Förvaring – Flexibla förvaringslösningar till låga priser – IKEA

Förvaring – Flexibla förvaringslösningar till låga priser – IKEA

Se fler prissänkta produkter … IKEA Family pris … Se hur olika människor, med olika intressen och passioner, använder förvaring.

Hitta praktisk förvaring och skapa förvaringslösningar för hela hemmet. Stort utbud av hög kvalitet. Handla online.

Inspiration och idéer – IKEA

Läs om inredningstrender för 2023, se hur andra inrett hemma, ta del av inredarens tankar bakom smarta lösningar och få inredningstips till olika rum.

Letar du efter inspiration, smarta idéer och bra produkter för alla hörn av ditt liv hemma? Vi kan erbjuda alla möbler du behöver och de kunskaper som kan hjälpa dig att inreda din bostad på bästa sätt. Dags att njuta av en bättre vardag, i alla rum i ditt hem.

Keywords: ikea .se