Dörrhängare ikea

ENUDDEN Hängare för dörr, vit – IKEA

Produktinformation. Hängs på dörrens ovankant och hjälper dig att förvandla outnyttjat utrymme till en förvaringsplats för väskor, handdukar och badrockar. Kan …

ENUDDEN Hängare för dörr, vit. Allt du måste ha för att göra varje besök till badrummet mer funktionellt och smidigt. Serien ENUDDEN skapar ett strålande fräscht uttryck och hjälper dig att hålla allt rent och snyggt.

BROGRUND Hängare för dörr, rostfritt stål – IKEA

BROGRUND Hängare för dörr, rostfritt stål. Rena, enkla och speciella. I serien BROGRUND finns många smarta accessoarer som skapar ordning i kaoset samtidigt som de ger badrummet ett fräscht, modernt uttryck.

LILLÅNGEN Hängare för dörr, rostfritt stål – IKEA

LILLÅNGEN Hängare för dörr, rostfritt stål. En bra lösning om du har ont om plats.

TJUSIG Hängare för dörr/vägg, vit, 60 cm – IKEA

TJUSIG Hängare för dörr/vägg, vit, 60 cm. Det stilrena, enkla formspråket tillverkat av massivträ från hållbara skogsbruk, är enkelt att placera och tycka om.

PLUGGLAND Hängare för dörr – IKEA

PLUGGLAND Hängare för dörr Har du liten yta? Då kanske den här vertikala klädhängaren kan hjälpa till. Häng den på ovansidan av dörren för att snabbt skapa en praktisk förvaringslösning. Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum.

VOXNAN Hängare för dörr, kromeffekt – IKEA

VOXNAN Hängare för dörr, krommönstrat – IKEA

VOXNAN Hängare för dörr, krommönstrat. Allt du behöver för att förvandla de där stressiga stunderna i badrummet till skön harmoni. Klassisk design kombinerad med glas och skinande kromdetaljer som skapar en lugn, enhetlig stil i ditt badrum.

SKOGSVIKEN Krok för dörr, svart – IKEA

SKOGSVIKEN Krok för dörr, svart En avskalad design med ett djärvt uttryck i svart. Serien SKOGSVIKEN erbjuder smarta sätt att organisera ditt utrymme och ge ditt badrum lite attityd. Placeras över dörrens överkant och använder utrymmet smart för att hänga upp handdukar eller badrockar.

TJUSIG Hängare för dörr/vägg, svart, 60 cm – IKEA

TJUSIG Hängare för dörr/vägg, svart, 60 cm. Det stilrena, enkla formspråket tillverkat av massivträ från hållbara skogsbruk, är enkelt att placera och tycka om.

SEKINER Krok för dörr, vit – IKEA

SEKINER Krok för dörr, vit Ont om plats? Då kanske den här kroken kan hjälpa dig. Du hänger den bara över ovankanten på en dörr – och vips har du trollat fram en praktisk förvaringslösning där du kan hänga både väska och keps. Kan även användas i badrum och andra våtutrymmen inomhus.

Keywords: dörrhängare ikea, ikea dörrhängare, enudden ikea, ikea enudden