Anslagstavla ikea

Anslagstavlor & whiteboards när du vill få upp saker – IKEA

Anslagstavlor & whiteboards när du vill få upp saker – IKEA

Oavsett syftet med anslagstavlan är det lätt för dig att hitta olika anslagstavlor på IKEA. Du kan välja mellan magnetiska anslagstavlor, eller om du behöver en …

Anslagstavlor är ett praktiskt sätt att sätta dina väggar i arbete. Oavsett om du vill ha en i metall för att använda magneter på, en i kork för att fästa dina anteckningar på, eller en whiteboard att skriva på, kan vi ha något som passar dig. Besök vår sida för att hitta en som är precis vad du behöver.

SVENSÅS Anslagstavla, vit, 40×60 cm – IKEA

SVENSÅS Anslagstavla, vit – IKEA

SVENSÅS Anslagstavla, vit. Med denna magnetiska whiteboard blir det enklare att hålla ordning på papper och lappar! Skriv texter, sätt upp sådant du inte får glömma- och addera foton och annat som du vill visa och alltid vill minnas.

SVENSÅS Anslagstavla med nålar, kork mörkbrun – IKEA

SVENSÅS Anslagstavla med nålar, kork mörkbrun. Har du också svårt att hålla ordning på lappar och papper? Då kan en anslagstavla vara en perfekt lösning. Sätt upp sådant du inte får glömma– och foton och annat som dualltid vill minnas.

SÄVSTA Anslagstavla, svart, 50×70 cm – IKEA

SÄVSTA Anslagstavla, svart – IKEA

SÄVSTA Anslagstavla, svart. Skriv ett citat, måla en blomma eller gör en kom-i-håg-lista – och häng upp på väggen, med eller utan ram Vill du skapa ett collage kan du dela av ytan eller klippa anslagstavlan i mindre bitar.

SVENSÅS Anslagstavla, svart, 40×60 cm – IKEA

SVENSÅS Anslagstavla, svart – IKEA

SVENSÅS Anslagstavla, svart. Har du också svårt att hålla ordning på lappar och papper? Då kan denna magnetiska tavla vara en perfekt lösning. Skriv med kritor och sätt upp sådant du inte får glömma– och foton och annat som du alltid vill minnas.

SVENSÅS Anslagstavla med nålar, beige, 60×60 cm – IKEA

SVENSÅS Anslagstavla med nålar, beige, 60×60 cm Har du också svårt att hålla ordning på lappar och papper? Då kan en anslagstavla vara en perfekt lösning. Sätt upp sådant du inte får glömma– och foton och annat som dualltid vill minnas.

ELLOVEN Whiteboard/anslagstavla med hjul, vit, 70×180 cm

ELLOVEN Whiteboard/anslagstavla med hjul, vit, 70×180 cm – IKEA

ELLOVEN Whiteboard/anslagstavla med hjul, vit, 70×180 cm Fristående, flyttbar och dubbelsidig whiteboard, både för att skriva och fästa bilder och anteckningar på. Ett bra stöd för virtuella möten med kollegor och kundpresentationer på plats.

KVICKSUND Anslagstavla, vit, 58×86 cm – IKEA

KVICKSUND Anslagstavla, vit – IKEA

KVICKSUND Anslagstavla, vit. Har du också svårt att hålla ordning på lappar och papper? Då kan en anslagstavla vara en perfekt lösning. Sätt upp sådant du inte får glömma– och foton och annat som dualltid vill minnas.

SÖSDALA Anslagstavla med klips, svart, 60×75 cm – IKEA

SÖSDALA Anslagstavla med klips, svart, 60×75 cm Har du också svårt att hålla ordning på lappar och papper? Då kan en anslagstavla vara en perfekt lösning. Sätt upp sådant du inte får glömma– och foton och annat som dualltid vill minnas.

Keywords: anslagstavla ikea, ikea anslagstavla, whiteboard ikea, ikea whiteboard, whiteboardtavla ikea, whiteboard glas ikea, korktavla ikea, metallnät ikea, korkvägg ikea